Asiakaspalvelu
0400 127 857

Muita artikkeleita

Kurkkaa kevään 2023 suosituimmat palvelut

Suomen Vesitekniikka – 14.02.2023


Kevät ja kesä ovat tunnetusti talojen, kotien sekä muiden kiinteistöjen kunnostuksen sesonkiaikaa. Kurkkaa kevään 2023 suosituimmat palvelut tästä kirjoituksesta.

IV-järjestelmien puhdistus, huolto, säätö sekä tarvittaessa myös uusiminen

Tarvitseeko ilmanvaihtojärjestelmäsi puhdistusta tai vaikkapa vähän suurempaa remonttia? Sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus asukkaiden sekä esimerkiksi työntekijöiden hyvinvointiin, siihen kannattaa siis panostaa. Suomen Vesitekniikka Oy hoitaa niin pienet kuin suuretkin ilmanvaihtoon liittyvät työt kaikissa kohteissa!

Pientalojen viemäri- ja vesiputkistojen uusiminen

Pientalojen, kuten omakotitalojen, paritalojen ja vaikkapa rintamamiestalojen LVI-tekniikka ikääntyy jatkuvasti ja monesti jopa huomaamatta. Vuosien vieriessä eteenpäin, vesivahingon riski putkistossa kasvaa. Meiltä saat kattavat takuut ja palvelukokonaisuudet esimerkiksi käyttövesi- ja lämmitysverkkoremontteihin sekä viemäriputkien sukituksiin.

Lue lisää putkiremonteista täältä

Lämmitysmuodon päivittäminen nykypäivän tasolle

Energian hinnannousu sekä nykyisen lämmitysmuodon kasvavat huoltokulut saavat monet miettimään vaihtoehtoisen lämmitysmuodon hankintaa. Olemme Boschin valtuuttama Lämpömestari, jolta saat esimerkiksi ilmalämpö-, maalämpö- sekä ilma-vesilämpöpumput takuuasennuksina.

Lue lisää lämpöpumpuista täältä