Asiakaspalvelu
0400 127 857

Ilmanvaihto­kanavien puhdistus Jyväskylä

Hakusessa ehkäpä IV-urakoitsija, joka tekee palvelua ilmanvaihtokanavien puhdistus alueella Jyväskylä ja Keski-Suomi? Erityisosaamistamme ovat ilmastointihuolto sekä puhdistukset. Tutustu kätevään hintalaskuriimme tai lue lisää palveluistamme näiltä verkkosivuilta.

Selvitä puhdistuksen hinta laskurin avulla
Ilmanvaihtokanavien puhdistus Jyväskylä

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Saarijärvi ja Äänekoski

IV-puhdistus ja huolto on tärkeää, sillä vuosien kuluessa ilmastointikanaviin saattaa kertyä pölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat sisäilman laadun heikkenemistä ja huonontavat ilmanvaihdon toimivuutta. Huollamme monipuolisesti niin yritysten, taloyhtiöiden kuin myös yksityisasiakkaidenkin ilmanvaihtojärjestelmiä.

Kolme syytä valita Suomen Vesitekniikan ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelut

1. Olemme täysin kotimainen yritys

Toimintamme alusta alkaen mukaamme on valikoitunut ammattitaitoisia sekä asianmukaisesti koulutettuja suomalaisia työntekijöitä.

2. Työllämme on aina 100%:n laatutakuu

Mikäli puhdistuksen ja huollon jälkeen ilmenee mitä tahansa puutteita tai epäkohtia, tulemme takaisin kohteeseen ja teemme tarvittavat korjaus- tai muutostyöt veloituksetta.

3. Toimintamme on avointa

Annamme lopulliset hintatarjoukset myös kirjallisesti ja ne ovat pysyviä – ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta ei muutu saapuessamme paikan päälle.