Asiakaspalvelu
0400 127 857

Suomen Vesitekniikka kokemuksia


Suomen Vesitekniikka kokemuksia – lue tai katso, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

Myös Juha-Matti oli tyytyväinen Suomen Vesitekniikan puhdistuspalveluun. Katso lyhyt video (2:26 min).

Suomen Vesitekniikka kokemuksia – lue lisää

Suomen Vesitekniikalla on valtakunnallisesti yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuodessa. Lue alapuolelta asiakkaidemme kokemuksia.

Omakotitalo, ilmanvaihtokanavien puhdistus, Helsinki

Hei, olimme kaikin puolin tyytyväisiä palveluunne. Asentajat tosi fiksuja, kättelyjä myöten (mitä ei juuri nykypäivänä harrasteta). Tietoa saimme jopa kysymättä. Arvosanaksi 10 pistettä.

T. Maisa.

Omakotitalo, ilmanvaihdon huolto, Lahti

Myyjä osasi hommansa tosi hyvin, antoi aikaa miettiä yön yli asiaa eli 9:n arvoinen suoritus. Pojat jotka hoitivat puhdistuksen tulivat sovittuun aikaan, osasivat hommansa ja toimivat TOSI siististi. Olivat myös kohteliaita ja lopuksi selvittivät kaavakkeen mitä olivat tehneet, mittaustulokset käytiin läpi myös. 9 pistettä koko hommasta koska aina täytyy jättää parantamisen varaa, tosin homma oli melkein täydellinen.

– Jukka

Omakotitalo, ilmanvaihtokanavien puhdistus, Espoo

Minusta kaikki meni juuri niin kuin oli sovittu ja en voi olla kuin tyytyväinen. Jatkakaa samaan malliin. Täytyy mainita teistä sopiville tuttaville ja naapureille, kun sopiva tilaisuus. Työllä Suomi nousuun!

– Jari

Omakotitalo, ilmanvaihdon huolto, Tampere

Asentajat kertoivat kattavasti puhdistuksesta ja tekemistään säädöistä. Olimme kaiken kaikkiaan tyytyväisiä saamaamme palveluun.

T. Jaana.

Loma-asunto, ilmastointihuolto, Valkeakoski

Ilmastointihuolto sujui loistavasti, kerrottiin etu- ja jälkikäteen mitä tehtiin. Pojat olivat tehokkaita, ystävällisiä, nopeita ja siistejä. Tiesivät mitä tekivät. Kiitos paljon kaikille, nyt on taas helpompi mökillä hengittää.

Terv,
Maarit

Paritalo, ilmamäärien mittaus ja säätö, Vaasa

Puhelimessa myyjä kertoi kaiken niin tarkasti kuin vain voi. Hetken jo kävi mielessä että on liian hyvää ollakseen totta. Lisäksi sain sähköpostin liitteineen, josta ilmeni kaikki kirjallisena. Nuorilla herrasmiehillä oli ihana pohjoisen murre. Harvoin näkee työtä tehtävän tuollaisella asenteella ja tahdilla. Suosittelen!

Aurinkoisin terveisin,
Tuula

Tutustu Suomen Vesitekniikkaan

Kokemuksia Suomen Vesitekniikasta asiakkaiden kertomina

Pentti Kivisen mielenkiinnon herätti aluksia Suomen Vesitekniikan asiakaslupaus. Referenssien selvittämisen jälkeen Pentti teki päätöksen käyttövesi- sekä lämpöverkkoremontin toteuttamisesta.

Anna-Maija Kuuselan sekä Markus Kuuselan mielestä Suomen Vesitekniikalla oli oikea asenne työntekoon. Omakotitalon putkiremontti paransi huomattavasti myös käyttöveden laatua.

Vantaalaiset Keijo ja Anneli Heino olivat tietoisia vesivahingon riskeistä ja päättivät tehdä putkiremontin ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Yhdessä päivässä tehty remontti sujui moitteetta.

Kangasalalaisen Juha-Matin mielestä säännöllinen ilmanvaihtokanavien puhdistus on tärkeä asia etenkin lapsiperheissä.

Helsinkiläiseen Assi Kaivolaan vaikutuksen tekivät käytettävien materiaalien sekä työn erinomainen laatu. "Putkiremontti kannattaa tehdä ennen kuin vesivahinko ehtii tapahtumaan", Assi summaa.

Erityisesti työn laatu sekä työntekijöiden ammattitaito tekivät vaikutuksen Jorma Kauttoon. Kautolle tehty viemärin sukitus sekä lämpöverkkoremontti sujuivat nopealla aikataululla.

Lahtelainen Jyrki halusi toteuttaa omakotitalon putkiremontin Uponorin suomalaisella komposiittiputkella. Neljän päivän aikana tehty remontti sujui oikein hyvin eikä vaikuttanut juurikaan asumiseen.

Nyt tiedät kokemuksia Suomen Vesitekniikasta. Tilaa ilmanvaihtokanavien puhdistus jo tänään.

Selvitä puhdistuksen hinta laskurin avulla