Asiakaspalvelu
0400 127 857

Ilmanvaihto­kanavien puhdistus Helsinki

Onko suunnitelmissasi ilmanvaihtokanavien puhdistus alueella Helsinki tai Uusimaa? Erikoisalaamme ovat ilmastointihuolto, puhdistukset sekä muut IV-alan palvelut pääkapunkiseudulla. Tutustu lisää palveluihimme tai kokeile hintalaskuriamme – saat arvion puhdistuksen hinnasta heti sähköpostiisi.

Selvitä puhdistuksen hinta laskurin avulla
Ilmanvaihtokanavien puhdistus Helsinki

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Riihimäki, Kerava, Hyvinkää, Järvenpää ja Kirkkonummi

IV-puhdistus on oleelllinen osa kiinteistön energiatehokkuutta ja asukkaiden hyvinvointia. Suositeltu puhdistusväli on viisi vuotta. Säännöllisyys puhdistuksessa varmistaa ilmanvaihdon toimivuuden sekä puhtaan sisäilman laadun.

Kolme syytä valita Suomen Vesitekniikan ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelut

1. Olemme täysin kotimainen yritys

Toimintamme alusta alkaen mukaamme on valikoitunut ammattitaitoisia sekä asianmukaisesti koulutettuja suomalaisia työntekijöitä.

2. Työllämme on aina 100%:n laatutakuu

Mikäli puhdistuksen ja huollon jälkeen ilmenee mitä tahansa puutteita tai epäkohtia, tulemme takaisin kohteeseen ja teemme tarvittavat korjaus- tai muutostyöt veloituksetta.

3. Toimintamme on avointa

Annamme lopulliset hintatarjoukset myös kirjallisesti ja ne ovat pysyviä – ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta ei muutu saapuessamme paikan päälle.