Asiakaspalvelu
0400 127 857

Ilmanvaihto­kanavien puhdistus

Ilmanvaihtokanavien puhdistus lisää asumisviihtyvyyttä sekä parantaa asukkaiden terveyttä. Kun ilmanvaihdon puhdistus tehdään oikeilla menetelmillä ja työkaluilla, saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos – tekijäksi kannattaa valita luotettava ja vastuullinen LVI-alan ammattilainen.

Selvitä puhdistuksen hinta laskurin avulla
Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Suomenilmanvaihto.fi

Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään ammattitaidolla

“Ilmanvaihtokanavien puhdistus on tärkeä asia etenkin lapsiperheissä”, kertoo Juha-Matti Kangasalalta. Katso lyhyt video (2:26 min) hänen kokemuksistaan.

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?

Täysin suomalainen yritys

Työllistämme yli 100 LVI-ammattilaista

Toiminta alueena koko Suomi

Yli 8000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

100% laatutakuu työlle

Teemme korjaustyöt veloituksetta

Suomalaista palvelua luottamuslogo Luotettava kumppani luottamuslogo

Ilmanvaihto­kanavien puhdistus vuosien kokemuksella

1.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Ota meihin yhteyttä tai kokeile hintalaskuriamme ja saat hinta-arvion heti sähköpostiisi. Asiantuntijamme on halutessasi sinuun yhteydessä ja kartoittaa tarpeesi sekä vastaa kysymyksiisi.

2.

Ilmanvaihto­kanavien puhdistus tehdään huolellisesti

Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään huolellisesti ja ammattitaitoisesti ilmanvaihtojärjestelmäsi suositusten mukaisesti. Asentajamme ovat IV-alan ammattilaisia ja heillä on käytössään alan parhaat työvälineet.

3.

Hengitä puhdasta ja raikasta ilmaa

Puhdas sisäilma lisää asukkaiden hyvinvointia – unen laatu paranee ja vireystila kohenee. Lisäksi asumisviihtyvyys kasvaa, sillä ilma on raikasta myös aamuisin ja pyykitkin kuivuvat kunnolla.

Paikalliset asentajat eivät pölyä pelkää!

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmastointihuolto

Ilmanvaihtokanavien puhdistus vähentää allergiaoireita ja ehkäisee hengityssairauksien syntymistä

Katso lyhyt video (1:40 min) siitä, miten ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään oikeilla välineillä sekä menetelmillä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen avulla pystytään vähentämään 40% ilmanvaihtokanavien puhdistukseen liittyvästä työstä. Annamme puhdistuksen yhteydessä sinulle tarvittavat lomakkeet sekä ohjeistamme kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen.

Vuonna 2023 kotitalousvähennystä voi hyödyntää 2 250 euroon asti per henkilö ja 4 500 euroon asti samassa taloudessa asuvia puolisoita kohden.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti

Säännöllinen ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmastointihuolto vaikuttavat merkittävästi ihmisten terveyteen. Puhdas sisäilma kohentaa esimerkiksi perheesi, työntekijöidesi tai asukkaidesi vireystilaa ja parantaa heidän unenlaatuaan.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus suositellaan tehtäväksi yleensä 5-7 vuoden välein.

Yli 8000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Lue asiakkaidemme palautetta

Omakotitalo, koneellinen tulo ja poisto, Kouvola

Puhdistus suoritettiin sovitusti. Asentajat olivat parasta A-ryhmää, joten he saavat täyden kympin. He tekivät työt hyvin ja tehokkaasti – myös naapurille. Odotukset täyttyivät.

T. Raili

Rivitalo, koneellinen poisto, Oulu

Kyllä oli miellyttävää katsella ilmanvaihtokanavien puhdistusta jossa oli selkeä työjärjestys ja siisteys. Työn kirjaamisen selkeys ja tehtyjen töiden selostus meille oli todella 10:n arvoista ja aikataulussa pysyttiin! Lisäksi aloitus tapahtui tasan niin kuin olimme myyjän kanssa sopineet.

Palaamme asiaan seuraavallakin kerralla… siis 2020-2022, siitäkin on tarra meillä koneessa. Olenkin jo mainostanut teitä ja olen KIITOLLINEN. Kun saan teille asiakkaita olen teihin yhteydessä!

Olen itsekin kauppa-alan ammattilainen ja kokemusta on yli 40:n vuoden ajalta. Tätä parempaa palvelua en ole saanut!

Timo

Rintamamiestalo, koneellinen tulo ja poisto, Jalasjärvi

Voimme ilmoittaa kaikilta osin palvelunne olleen 10 pisteen arvoista. Saimme ilmanvaihtomme kuntoon, asentajanne huomasivat kanavassa olleen tukoksen joka on vaikuttanut koko ilmanvaihtoon tietämättämme. Työt menivät hyvin, asentajat tulivat ajallaan ja olivat erittäin kohteliaita ja asiantuntevia, sekä kysyivät vielä lopuksi olisiko vielä jotakin kysyttävää. Saimme myös asiallisen raportin ilmanvaihdon tilasta. Olemme erittäin tyytyväisiä ja tulemme varmasti suosittelemaan teitä madollisuuksien mukaan tuttavillemme.

Ystävällisesti, Pekka

Omakotitalo, koneellinen tulo ja poisto, Helsinki

Myyjä sattui soittamaan niin otollisella hetkellä ettei paremmasta väliä. Olin edellisenä päivänä vaihtanut kojeeseen suodattimet ja mietin siinä järjestelmän puhdistusta. Joka tapauksessa myyjä kertoi erittäin seikkaperäisesti mitä tullaan tekemään ja kertoi myös kotitalousvähennys mahdollisuudesta. Tarjous oli selkeä ja viidelle kuukaudelle jaettu koroton maksu oli viimeinen ”niitti” että kaupat tuli. Joten myyjälle 9,5, koska aina voi jotain parantaa.

Ilmastointihuolto vastasi odotuksia. Yllätyksenä tuli vastaan että meidän ilmanvaihtokone on hiukan tehoiltaan alimitoitettu. Onneksi kaverit kertoivat että tuulettimet voi vaihtaa tässä mallissa tehokkaampiin. Tarjosivat vaihtoa nyt samalla, mutta juuri nyt ei budjetissa ollut vaihdolle enää tilaa. Lupasin olla yhteydessä kun vaihto tulee ajankohtaiseksi.

Pojat teki siistiä jälkeä niiltä osin kuin sen voi todeta. Tästä 9 pistettä. Asentajat olivat erittäin asiallisia ja käyttäytyivät erittäin korrektisti. Sain selkeän raportin tehdyistä töistä. Tästä 10 pistettä.

– Kari

Ilmanvaihtokanavien puhdistus – luetuimmat sivut ja aiheet

Ilmanvaihtokanavien puhdistus parantaa terveyttä ja lisää asumisviihtyvyyttä.

Selvitä puhdistuksen hinta laskurin avulla