Asiakaspalvelu
0400 127 857

Muita artikkeleita

IV-järjestelmien huollot kaikissa kohteissa

Suomen Vesitekniikka – 04.12.2019


Olemme vuosien saatossa huoltaneet IV-järjestelmiä monissa erilaisissa kohteissa. Katso tästä kirjoituksesta ne tyypillisimmät, mutta myös ne erikoisemmat kohteet.

Omakotitalot ja muut pientalot

Ensimmäinen kohta ei varsinaisesti yllätä ketään, mutta kertoo jatkuvasta kysynnästä ja tarpeesta. Kodeissa vietetään niin paljon aikaa, että sisäilman laadulla ja puhtaudella on ihmisten terveyteen merkittävä vaikutus ja siihen halutaan panostaa.

Taloyhtiöt, kerrostalot ja muut suuremmat kiinteistöt

Kaikenlaiset taloyhtiöt paritaloista ja rivitaloista kerrostaloihin ovat myös kohteita, joille löytyy säännöllisesti paikka asentajien kalentereista. Suuretkin kohteet, joissa huoneistoja tai asuinkerroksia on paljon, sujuvat jouhevasti ja vaivattomasti myös asukkaiden näkökulmasta katsottuna.

Ravintolat, laboratoriot sekä muut erikoisemmat kohteet

Tästä saadaankin selitys sille, miksi tämän kirjoituksen otsikossa löytyivät sanat ”kaikissa kohteissa”. Tiettyjen tuotanto- ja toimitilojen puhdistuksia tulisi suorittaa normaalia tiheämpään tahtiin, esimerkiksi vuoden välein. Oikealla kalustolla sekä oikeilla menetelmillä voidaan puhtaasta sisäilmasta nauttia myös työpaikoilla.

Mietityttääkö sisäilman laatu kotona tai työpaikalla? Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä tilannetta tarkemmin.