Asiakaspalvelu
0400 127 857

Ilmanvaihto-kanavien puhdistus Joensuu


Oletko etsimässä IV-alan ammattilaista, joka tekee ilmanvaihtokanavien puhdistus Joensuu ja Pohjois-Karjala? Ydinosaamistamme ovat puhdistukset ja ilmanvaihdon huoltotyöt. Palvelumme hinnoittelu on läpinäkyvää ja työlle annetaan aina 100% laatutakuu.

Selvitä puhdistuksen hinta laskurin avulla
Ilmanvaihtokanavien puhdistus Joensuu

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu

Tarjoamme ilmanvaihtokanavien puhdistus ja –huoltopalveluita yksityishenkilöille, taloyhtiöille sekä muille kiinteistöille. Suosittelemme ottaamaan yhteyttä asiantuntijaamme mikäli edellisestä IV-huollosta on kulunut yli viisi vuotta. Asiantuntijamme vastaa kysymyksiisi sekä kartoittaa IV-puhdistuksen ja –huollon tarpeen.

Suomen Vesitekniikka – Joensuu

Asiakaspalvelu 0400 127 857

Suomen Vesitekniikka Oy
Y-tunnus: 2592078-6

asiakaspalvelu(at)suomenvesitekniikka.fi

Rekrytointi: www.suomenvesitekniikka.fi/rekrytointi/

Asennus ja tekninen tuki: 0400 627 074

Kolme syytä valita Suomen Vesitekniikan ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelut


1. Olemme täysin kotimainen yritys

Toimintamme alusta alkaen mukaamme on valikoitunut ammattitaitoisia sekä asianmukaisesti koulutettuja suomalaisia työntekijöitä.

2. Työllämme on aina 100%:n laatutakuu

Mikäli puhdistuksen ja huollon jälkeen ilmenee mitä tahansa puutteita tai epäkohtia, tulemme takaisin kohteeseen ja teemme tarvittavat korjaus- tai muutostyöt veloituksetta.

3. Toimintamme on avointa

Annamme lopulliset hintatarjoukset myös kirjallisesti ja ne ovat pysyviä – ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta ei muutu saapuessamme paikan päälle.